fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsNieuwsOpmerkelijk

Verkeerstoren wordt vakantiehuis

Een unieke ervaring: overnachten tussen de vliegtuigen. Op Stockholm Arlanda kan het, want de verkeerstoren is omgebouwd tot een vakantiehuisje.

Inspiratie
De Zweedse kunstenaar Cilla Ramnek heeft het appartement ontworpen. Daarvoor heeft zij zich laten inspireren door een minimalistische ‘Scandi-cool’-look. Ze heeft gebruik gemaakt van een grijs kleurenschema uit de jaren ’60. “Dit is zonder twijfel de leukste omgeving waar ik ooit in heb gewerkt”, vertelt Ramnek. “Ik ben al geïnspireerd door de speciale plaats zelf.”

Verhuur
Slechts een paar mensen mogen verblijven in de verkeerstoren. Verblijf kan namelijk alleen gewonnen worden via een competitie. Vijf mensen krijgen het voorrecht één nacht in de toren te slapen, vervolgd door drie nachten in een ander appartement van reisorganisatie HomeAway.

©Stockholm Arlanda
©Stockholm Arlanda
©Stockholm Arlanda

Bestel het boek Love is in the air!
Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button