fbpx
Naast het nieuwsNieuwsOpmerkelijk

Australiër checkt biertje in

Een Australische man heeft met succes een biertje ingecheckt als zijn enige bagage op een binnenlandse vlucht. Dat schrijft de BBC.

Grap
Het blikje kwam na een reis van vier uur als eerste item op de bagageband op Perth Airport. De man in kwestie zegt dat een vriend en hij het idee bedachten als een grapje.

Boos
Qantas, de maatschappij waar de man mee vloog, is niet gecharmeerd door de actie en roept andere passagiers op hem niet na te doen. “Deze man heeft het internet voor vandaag gewonnen, en nu is het weer klaar”, aldus de maatschappij tegen de BBC.

Geschud
Het blikje bier is in perfecte conditie aangekomen volgens de man. Desalniettemin zal het blikje goed geschud zijn door de vlucht en zal hij voorzichtig geopend moeten worden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button