fbpx
Naast het nieuwsNieuwsOpmerkelijk

‘Emirates stewardess giet champagne terug in fles’

Een stewardess van Emirates is betrapt op het terug gieten van champagne in de fles. Een Russische passagier filmde het en zette de beelden op social media. Het bedrijf en de stewardess liggen sindsdien onder vuur.

Recycling
Aan boord van de A380 van Emirates krijgen businessclasspassagiers gratis champagne geschonken. De stewardess goot de overgebleven drankjes terug in de fles. Passagier Yevgeny Kayumov betrapte haar. “Misschien dronk ik wel champagne die andere al in hun mond hebben gehad.”

Kwaliteit
Emirates zegt dat de “handelswijze van de stewardess absoluut niet past bij de service die wordt nagestreefd. We onderzoeken dit incident, omdat het niet strookt met onze kwaliteitsnormen.”

Positief
Ook zijn er positieve geluiden op social media. Zo zegt iemand: “ze giet de overtollige champagne juist netjes terug in de fles om te voorkomen dat het bij eventuele turbulentie een kliederboel wordt aan boord” en “ze zou geprezen moeten worden omdat ze er zorgvuldig mee omgaat.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button