fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Corendon 737 terug op Schiphol door blikseminslag

Het noodweer dat vanmiddag kortstondig over Nederland trok heeft voor flinke vertraging gezorgd bij een Corendon-vlucht. De Boeing 737 werd kort na het opstijgen vanaf Schiphol getroffen door bliksem, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij.

Kleine schade
Vlucht CD397 was onderweg naar het Griekse eiland Corfu, maar de gezagvoerder achtte het veiliger om terug te keren. Op dit moment wordt de kleine schade die door de blikseminslag is ontstaan gerepareerd, en daarna zal het toestel de passagiers alsnog naar hun zonnige eindbestemming brengen.

Het vluchtpad van CD397 ©Flightradar24

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button