Naast het nieuwsOpmerkelijk

Ryanair-crew schiet U2-fan te hulp

Ryanair maakte haar klanten in de afgelopen dagen uit voor jankers en profiteurs, maar nu is het bedrijf weer een keer positief in het nieuws. Het cabinepersoneel van de budgetmaatschappij schoot onlangs een U2-fan te hulp, zo meldt The Irish Mirror

Vreemd
Passagiers op een Ryanair-vlucht van Berlijn naar Dublin keken vrijdag vreemd op toen er door de intercom werd omgeroepen dat er niet alleen kraslootjes en belastingvrije parfum te koop zijn aan boord, maar ook een ticket van 110 euro voor een U2-concert dat een dag later zou plaatsvinden in de Ierse hoofdstad.

Helpen
De crew van Ryanair probeerde daarmee een passagier te helpen die een kaartje teveel had voor het concert. Volgens een ooggetuige was er helaas weinig interesse, want bijna alle andere passagiers bleken ook U2-fan te zijn en hadden al een ticket in hun bezit. De omroep leidde wel tot een hoop hilariteit en verbaasde blikken.

Beste exportproduct
Volgens een Ryanair-woordvoerder bevestigt de hulpvaardigheid van de crew dat de budgetmaatschappij het beste exportproduct van Ierland is, met U2 op de tweede plaats: “Onze tickets zijn een stuk goedkoper.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close