fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Brussels zoekt Nederlandstalige crew

Brussels Airlines is op zoek naar piloten en cabinemedewerkers. Na de zomervakantie starten nieuwe selecties voor personeel, zo laat de maatschappij weten. Brussels zoekt onder andere Nederlandstalige kandidaten.

Honderdtal
Volgens de maatschappij is de aanwas van nieuw personeel nodig omdat er volgend jaar meer vluchten worden uitgevoerd. Hiervoor heeft Brussels een honderdtal medewerkers nodig binnen het bestand van vliegend personeel.

Cabinemedewerkers
Volgend jaar kunnen er 85 nieuwe cabinemedewerkers aan de slag. Geïnteresseerden kunnen zich tot eind augustus kandidaat stellen, daarna start in september de selectieprocedure. Brussels zoekt “gemotiveerde kandidaten met een goede talenkennis (Nederlands, Frans, Engels, …), verantwoordelijkheidszin, een vlotte persoonlijkheid en een flexibele en multiculturele instelling.” Ook kandidaten zonder vliegervaring komen in aanmerking.

Piloten
Daarnaast wordt het pilotenbestand uitgebreid. In de loop van de winter neemt Brussels circa 20 nieuwe piloten aan. In de herfst begint de selectieprocedure. De vacature geldt voor zowel piloten die net zijn afgestudeerd als piloten die al professioneel actief zijn.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button