fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Brussels zoekt Nederlandstalige crew

Brussels Airlines is op zoek naar piloten en cabinemedewerkers. Na de zomervakantie starten nieuwe selecties voor personeel, zo laat de maatschappij weten. Brussels zoekt onder andere Nederlandstalige kandidaten.

Honderdtal
Volgens de maatschappij is de aanwas van nieuw personeel nodig omdat er volgend jaar meer vluchten worden uitgevoerd. Hiervoor heeft Brussels een honderdtal medewerkers nodig binnen het bestand van vliegend personeel.

Cabinemedewerkers
Volgend jaar kunnen er 85 nieuwe cabinemedewerkers aan de slag. GeĆÆnteresseerden kunnen zich tot eind augustus kandidaat stellen, daarna start in september de selectieprocedure. Brussels zoekt ā€œgemotiveerde kandidaten met een goede talenkennis (Nederlands, Frans, Engels, ā€¦), verantwoordelijkheidszin, een vlotte persoonlijkheid en een flexibele en multiculturele instelling.ā€ Ook kandidaten zonder vliegervaring komen in aanmerking.

Piloten
Daarnaast wordt het pilotenbestand uitgebreid. In de loop van de winter neemt Brussels circa 20 nieuwe piloten aan. In de herfst begint de selectieprocedure. De vacature geldt voor zowel piloten die net zijn afgestudeerd als piloten die al professioneel actief zijn.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button