fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Brussels zoekt Nederlandstalige crew

Brussels Airlines is op zoek naar piloten en cabinemedewerkers. Na de zomervakantie starten nieuwe selecties voor personeel, zo laat de maatschappij weten. Brussels zoekt onder andere Nederlandstalige kandidaten.

Honderdtal
Volgens de maatschappij is de aanwas van nieuw personeel nodig omdat er volgend jaar meer vluchten worden uitgevoerd. Hiervoor heeft Brussels een honderdtal medewerkers nodig binnen het bestand van vliegend personeel.

Cabinemedewerkers
Volgend jaar kunnen er 85 nieuwe cabinemedewerkers aan de slag. Geïnteresseerden kunnen zich tot eind augustus kandidaat stellen, daarna start in september de selectieprocedure. Brussels zoekt “gemotiveerde kandidaten met een goede talenkennis (Nederlands, Frans, Engels, …), verantwoordelijkheidszin, een vlotte persoonlijkheid en een flexibele en multiculturele instelling.” Ook kandidaten zonder vliegervaring komen in aanmerking.

Piloten
Daarnaast wordt het pilotenbestand uitgebreid. In de loop van de winter neemt Brussels circa 20 nieuwe piloten aan. In de herfst begint de selectieprocedure. De vacature geldt voor zowel piloten die net zijn afgestudeerd als piloten die al professioneel actief zijn.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button