Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Zwerm bijen valt vliegtuig aan – video

Een zwerm bijen heeft vorige week voor flinke vertraging gezorgd bij de passagiers van een Alliance Air-vlucht in India. Doordat de insecten massaal op de cockpitramen gingen zitten, werd het niet veilig geacht om op te stijgen, zo meldt de nieuwswebsite Scroll.

Uur vertraging
Vlucht 9I867 zou woensdag van Hyderabad naar Pune vertrekken, toen de ATR-72 bedolven werd onder de bijen. Waarom de beestje het toestel ‘aanvielen’ is niet duidelijk. De luchtverkeersleiding adviseerde de piloten om te wachten met opstijgen, waardoor de vlucht een uur vertraging opliep.

Beelden
Een woordvoerder van Air India, de moedermaatschappij van Alliance Air, bevestigt het incident en benadrukt dat de veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft bij de maatschappij. Bekijk hieronder de beelden van de bijenzwerm rond het vliegtuig:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close