fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNieuws

Eerste Thai A350 aangekomen in Brussel – foto’s

Sinds vandaag vliegt Thai Airways met een gloednieuwe Airbus A350 naar Brussels Airport. Het toestel komt vier keer per week vanuit Bangkok en vervangt de iets grotere Boeing 777-300ER. Bekijk hieronder een foto van de aankomst vanochtend:

Cabine
De A350’s van Thai bieden plaats aan 321 passagiers, waarvan 32 in businessclass en 289 in economy. Alle passagiers profiteren in de moderne Airbus van een hogere luchtdruk, hogere luchtvochtigheid en meer stilte in de cabine.

Niet de eerste
Thai is niet de eerste maatschappij die met een A350 naar Brussels Airport vliegt: Qatar Airways doet dat al langer. Op Schiphol is de Airbus regelmatig te bewonderen in de kleuren van Singapore Airlines en China Airlines.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button