fbpx
AirlinesBestellingenOnderwerpen

Emirates komt met nieuwe mega-order

Emirates komt nog voor het einde van dit jaar met een mega-order voor de Airbus A350 of Boeing 787. Dit liet de hoogste baas bij de Emirates Group, sjeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum, dinsdag weten in een interview met The National.

Aankondiging
“We hebben nog geen beslissing genomen over welk vliegtuigtype we kiezen”, aldus de sjeik. “Momenteel bestuderen we dit nog, maar we zullen voor het einde van het jaar een aankondiging doen.”

Opkrabbelen
Emirates maakte onder andere door stevige concurrentie en het Amerikaanse inreisverbod een moeilijke tijd door aan het begin van dit jaar, maar krabbelt nu weer op. Met de A350 of de 787 wil de maatschappij verder uitbreiden en nieuwe bestemmingen aanvliegen waar niet genoeg vraag is voor een A380 of 777.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button