fbpx
OnderwerpenProfessional

Groningen Airport groeit harder dan Schiphol

Groningen Airport Eelde heeft vandaag uitstekende passagierscijfers bekendgemaakt: in de eerste zes maanden kon de luchthaven maar liefst 30 procent meer reizigers verwelkomen dan in dezelfde periode vorig jaar. Ter vergelijking: op Schiphol groeide het aantal reizigers met 8,7 procent en op Eindhoven Airport met 32 procent.

In totaal maakten 103.419 vakantiegangers en zakenreizigers in het eerste halfjaar gebruik van de Groningse luchthaven, zo laat een woordvoerster aan Up in the Sky weten. Dat komt vooral door de lijndienst naar Kopenhagen die in september 2016 van start ging, maar ook de vluchten naar Londen en Gdansk ontwikkelen zich positief.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button