fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsNieuws

TUI vaker naar Bonaire

TUI zet haar Dreamliner deze winter vaker in naar de bestemming Bonaire. Volgens TUI is het toerisme op Bonaire is booming. TUI: “Onlangs maakte Tourism Corporation Bonaire bekend dat in het eerste half jaar van 2017 de aankomsten per vliegtuig uit de belangrijkste Europese en Noord-Amerikaanse markten met 8 procent zijn gestegen ten opzichte vorig jaar. Ook uit de boekingscijfers van TUI blijkt de populariteit van dit Caribische eiland.”

Meer vluchten
De Dreamliner van TUI fly vliegt vanaf 1 november vier keer per week op Bonaire, altijd in combinatie met Curaçao of Aruba. TUI fly vliegt dan op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag naar Bonaire. Tot 1 november wordt de Dreamliner ingezet op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Non-stop
De vertrekkende vluchten vliegen op de woensdag en zaterdag de route Amsterdam – Bonaire – Curaçao of Aruba. Terugkomend op dinsdag of vrijdag is de vliegroute Curaçao of Aruba – Bonaire – Amsterdam. Het is dus mogelijk heen en terug non-stop naar en van Bonaire te vliegen.

Behalve de extra vlucht biedt TUI ook meer resorts aan op het eiland.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button