fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Virtual Reality op Air France vluchten

Air France biedt op bepaalde vluchten een virtual reality headset aan. De passagier kan zich zo helemaal in zijn of haar eigen bubbel terugtrekken.

VR
De maatschappij zegt in een poging reizigers te verrassen de VR-bril aan te bieden als nieuwe vorm van entertainment aan boord. Films kunnen via de bril bekeken worden, met de keus om in 2D of 3D te kijken.

Test
De test is 1 augustus van start gegaan op vluchten van Parijs naar Sint Maarten. Klanten die in de businessclass reizen kunnen de bril uittesten. Er zijn vier brillen aan boord met ongeveer veertig films en series.

Leren
Air France gebruikt de test om te leren hoe de klantervaring te verbeteren. De leverancier van de brillen gebruikt te test om het product verder te ontwikkelen en te verbeteren. Na de test periode zou Air France de bril ook op meer vluchten aan kunnen bieden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button