LiefhebberNaast het nieuws

Een kijkje in Delta’s eerste A350 – foto’s

Delta nam onlangs haar eerste Airbus A350-900 in ontvangst. In totaal heeft de maatschappij 25 van deze toestellen besteld, die onder andere de Boeing 747-400’s zullen vervangen op de trans-Pacifische routes. Instagram-gebruiker Snyper01 mocht dit weekend een kijkje nemen in de cabine van de A350, en daarvan maakte hij de volgende foto’s (klik op de pijltjes om te bladeren):

Cabine
De A350-900 biedt plaats aan 306 passagiers, verdeeld over 32 private suites in business class (met platte bedden van maximaal 81 inch/205 centimeter), 48 stoelen in premium economy (38 inch/ 96 centimeter pitch, 2-4-2 opstelling) en 226 stoelen in economy (met een pitch van 31 tot 32 inch/79-81 centimeter en een 3-3-3 opstelling).

Routes
Delta’s gloednieuwe Airbus wordt volgens de boekingsgegevens vanaf 30 oktober ingezet op de route Detroit-Tokio Narita. In de maanden daarna volgen vluchten vanuit Detroit naar Seoul en Beijing. Amsterdam staat voorlopig niet op de planning, al is het niet uitgesloten dat de A350 af en toe zal komen ter vervanging van andere toestellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close