AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Lufthansa vindt bestemming voor nieuwe A350’s

Lufthansa ontvangt binnenkort twee gloednieuwe Airbus A350-900’s en heeft daarom vandaag bekendgemaakt waar die toestellen worden ingezet. Vanaf eind deze zomer vliegen ze in lijndienst van München naar Hongkong en terug.



Levering
De vierde en vijfde A350 (met de registraties D-AIXD en D-AIXE) worden op respectievelijk 12 augustus en 2 september aan de Duitse maatschappij geleverd. Op 12 september vindt de eerste vlucht naar Hongkong plaats.

Vierde bestemming
De Aziatische stad is de vierde A350-bestemming van Lufthansa. Met de eerste drie toestellen vliegt het bedrijf al vanaf München naar Boston, Mumbai en Delhi. Voorlopig worden alle A350’s in de Zuid-Duitse stad gestationeerd.

Voordelen
Lufthansa’s A350-900 biedt plaats aan 293 passagiers, waarvan 48 in business, 21 in premium economy en 224 in economy. Reizigers profiteren in het moderne toestel onder andere van minder herrie, een hogere luchtdruk en vochtigere lucht.

Economy in de A350 van Lufthansa.
Business in de A350 van Lufthansa.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen