Naast het nieuwsOpmerkelijk

‘Amerikaans sportteam koopt twee Boeing 767’s’

Het Amerikaanse American Football-team The New England Patriots heeft twee Boeing 767’s gekocht om de spelers en het ondersteunende personeel naar uitwedstrijden te vervoeren, zo meldt ESPN.

Eerste team
The New Engeland Patriots is het eerste NFL-team dat eigen vliegtuigen koopt. De laatste tijd zijn de kosten voor chartervluchten binnen de VS flink gestegen, waardoor de directie het voordeliger achtte om zelf 767’s aan te schaffen.

De toestellen zullen gestationeerd worden op de luchthaven van Providence in Rhode Island. Het American Football-team heeft er twee gekocht om altijd een reservetoestel beschikbaar te hebben.

Comfortabel
Volgens ESPN zijn de vliegtuigen volledig voorzien van businessclass-stoelen zodat spelers en personeel comfortabel vervoerd kunnen worden. De livery is helemaal in de stijl van The New Engeland Patriots.

Het is niet duidelijk hoeveel de club voor de 767’s betaald heeft en waar ze vandaan komen. Als de toestellen niet nodig zijn, dan worden ze verhuurd aan derde partijen voor chartervluchten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close