Naast het nieuwsOpmerkelijk

EasyJet lanceert slaapverwekkende single

Low-cost carrier EasyJet gaat de muziekwereld in. De maatschappij biedt sinds vrijdag een single aan om slaap op te wekken. De single ‘Jet Sounds’ bestaat uit het geluid van vliegtuigmotoren.Witte ruis
Volgens easyJet is het geluid van de motoren ideaal om geluid te verdringen en zogeheten witte ruis te creëren. Witte ruis kan mensen helpen om in slaap te komen.

A320neo
Het lanceren van de single hangt samen met de komst van de A320neo, die sinds half juni bij de maatschappij vliegt. “Sinds de introductie van de NEO hebben we een ontspannen atmosfeer voor onze klanten kunnen creëren. Wij delen dit graag met anderen zodat zij ook thuis een goede nachtrust kunnen hebben. Gelijktijdig wordt er geld opgehaald om The Children’s Sleep Charity te ondersteunen”, aldus Tina Milton, hoofd Cabin Crew bij easyJet.

Slaapproblemen
De opbrengst van de single gaat naar de Childre’s Sleep Charity, een Britse organisatie die zich inzet om mensen met slaapproblemen te helpen. “We zijn verheugd dat easyJet de opbrengsten van de verkoop van ‘Jet Sounds’ doneert aan onze stichting, zodat deze kan bijdragen aan de hulp voor kinderen en families die kampen met slaapproblemen”, aldus Vicki Dawson, oprichter van de stichting.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen