AirlinesFrequente reizigerNL nieuwsOnderwerp

Wizz Air breidt aanbod vanaf Eindhoven uit

Wizz Air voegt vanaf april 2018 een extra route toe aan het aanbod vanaf Eindhoven. De Hongaarse low-cost carrier vliegt vanaf 29 april twee keer per week naar de stad Iasi, in het oosten van Roemenië.22ste bestemming
Voor Eindhoven is Iasi de 22ste bestemming in oost-Europa die met Wizz bereikbaar wordt. De vluchten worden uitgevoerd op woensdag en zondag. Wizz zet op de route een A320 in.

Vierde bestemming
De Hongaarse maatschappij vliegt sinds 2013 op het vliegveld, vlakbij de Moldavische grens. Iasi is de vierde luchthaven in Roemenië die Wizz vanuit Eindhoven aan doet. De andere vluchten naar Roemenië landen in Cluj, Boekarest en Timisoara.

Nieuwe banen
Naast Eindhoven worden vanuit Iasi ook Dortmund, Thessaloniki, Billund, Malmö en Parijs bereikbaar. Wizz breidt met de nieuwe routes de operaties op het vliegveld met bijna 70 procent uit. Dat zorgt voor 70 nieuwe banen op de luchthaven.

Goedkoop
De tickets naar de nieuwe bestemmingen vanuit Iasi passen bij het imago van een low-cost carrier. Wizz biedt de stoelen aan vanaf 99 Roemeense Leu. Dit komt neer op ongeveer 21 euro.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen