IndustrieOnderwerpProfessional

Caroline Kennedy in Raad van Directeuren Boeing

De voormalig Amerikaanse ambassadeur van Japan, Caroline Kennedy, is deze week benoemd als lid van de Raad van Directeuren van Boeing. Ze is daarmee de tweede vrouw die tot de Raad toetreedt.

“Ambassadeur Kennedy brengt professionaliteit, diplomatie en mondiale perspectieven mee naar de Raad,” laat CEO Dennis Muilenberg weten. “Haar verscheidenheid aan ervaringen en bijbehorende inzichten verbreden en versterken de Raad van Directeuren in haar controlerende rol.”

Diplomaat
Caroline Kennedy (59) is de dochter van voormalig president John F. Kennedy, en was van 2013 tot 2017 ambassadeur in Japan. Daarnaast heeft ze meerdere boeken geschreven, onder meer over de Amerikaanse grondwet. Voor dat ze diplomaat werd, werkte ze in het onderwijs in New York.

In de Raad van Directeuren van Boeing wordt Kennedy verantwoordelijk voor de Audit & Finance commissie. Daarnaast blijft ze aan de slag bij The John F. Kennedy Library Foundation.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Michiel Stol

Redacteur. Michiel is freelance journalist, die vroeger zoals veel jongens piloot wilde worden. Dat is hij uiteindelijk toch niet geworden. Voor Michiel is het mooiste plekje op de wereld toch wel het strand achter het vliegveld van Sint Maarten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close