fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Is dit de meest stijlvolle maatschappij ter wereld?

Hainan Airlines presenteerde begin deze zomer nieuwe uniformen voor haar cabinemedewerkers en heeft daar sindsdien veel lof voor gekregen. Het Engelse modeblad Marie Claire heeft de Chinese maatschappij, die onder andere tussen Brussel en Beijing vliegt, vandaag uitgeroepen tot best geklede maatschappij van het jaar. Vanaf dit najaar zal de crew de door Laurence Xu ontworpen kleding dragen. Bekijk hieronder de foto’s:

KLM
Luchtvaartmaatschappijen werken vaker samen met bekende couturiers om hun bedrijfsuniformen te vernieuwen. Zo is de dameskleding van KLM ontworpen door Mart Visser:

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button