AirlinesIncidentenOpmerkelijk

Jetblue crew ziek na inademen gassen

Drie crewleden van Jetblue zijn tijdens een vlucht onwel geworden nadat er een vreemde lucht in het toestel te ruiken was en passagiers ‘rook’ in het toestel zagen.

Tijdens een vlucht van Boston naar San Diego zagen reizigers bij de galley een soort rook het toestel inkomen. Ook werd er een vreemde lucht geroken. Door de rook werden zeker drie crewleden ziek. Ze klaagden over hoofdpijn en duizeligheid.

Terug
De piloot besloot daarop om uit te wijken naar Buffalo. Na de landing zijn de drie crewleden, onder wie de piloot, naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Een aantal passagiers werd aan boord van het toestel nagekeken. Geen van de passagiers hoefden naar het ziekenhuis.

Onduidelijk
Wat de oorzaak van de vreemde rook is, is niet duidelijk. Jetblue liet een vervangend toestel naar Buffalo komen, zodat reizigers alsnog naar San Diego konden worden gevlogen. De vlucht liep ruim zes uur vertraging op.

Tags

Michiel Stol

Redacteur. Michiel is freelance journalist, die vroeger zoals veel jongens piloot wilde worden. Dat is hij uiteindelijk toch niet geworden. Voor Michiel is het mooiste plekje op de wereld toch wel het strand achter het vliegveld van Sint Maarten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button