Naast het nieuwsOpmerkelijk

Meest luxe Boeing 777 ter wereld gedoopt – foto’s

Crystal Cruises heeft zaterdag in Las Vegas de meest luxe Boeing 777-200LR ter wereld gedoopt en officieel in dienst genomen. De Crystal Skye, zoals het toestel heet, zal ingezet worden voor chartervluchten en als vliegend cruiseschip. Aan boord staan 88 stoelen die volledig plat kunnen. Daarnaast zijn er onder andere een loungeruimte voor 24 personen, een chef-kok en een ‘wijnkelder’ met 200 flessen aan boord. Goedkoop is het huren van de Crystal Skye niet: volgens Amerikaanse media kost het toestel 55.000 dollar per uur (bijna 50.000 euro). Bekijk hieronder enkele foto’s van het interieur en een filmpje van de doopceremonie:Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen