fbpx
AirlinesOnderwerpen

Qatar Airways naar Chiang Mai

Qatar Airways voegt Chiang Mai toe aan zijn routenetwerk. Dit meldt de maatschappij. De Thaise stad is voor de golfcarrier de vierde bestemming in het land, naast Bangkok, Phuket en Krabi.

Vier keer per week
Vanaf 7 december 2017 tot mei 2018 zullen er vier keer per week vluchten uitgevoerd worden tussen Doha en Chiang Mai.”Thailand blijft groeien in populariteit als vakantiebestemming en het is niet moeilijk om te zien waarom. Met deze vierde bestemming op Thailand komen wij aan de vraag van onze klanten tegemoet”, aldus Akbar Al Baker, president van Qatar Airways.

Frequentie Thailand
Qatar Airways begon in 1996 met vliegen op het land in Zuidoost-Azie, met Bangkok als eerste bestemming. Vijf keer per dag wordt de hoofdstad aangedaan vandaag de dag. Op Phuket wordt tweemaal per dag gevlogen en drie vluchten per week gaan naar Krabi. Krabi zal later dit jaar dagelijks aangedaan worden. In totaal gaan er op dit moment 60 vluchten per week van Doha naar Thailand.

Nieuwe bestemmingen
Chiang Mai is de laatste nieuwe bestemming van het nieuwe seizoen voor de golfcarrier. Eerder werden Praag, Tsjechië, Kiev, Oekraïne en Bosnië Herzegovina al toegevoegd.

Eerdere aankondiging
Qatar Airways kondigde in december 2016 al aan om Chiang Mai aan zijn bestemmingen toe te voegen. Dit zou gaan om een vlucht vanaf Doha, met een tussenstop op Yangon (Myanmar). De nieuwe vlucht is een rechtstreekse vlucht van Doha naar Chiang Mai.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button