fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Toestellen Delta en American raken elkaar

Een toestel van Delta Air Lines is op de John F. Kennedy luchthaven in New York is gisteravond kort na zeven uur lokale tijd in aanraking gekomen met een vliegtuig van American Airlines. Dit meldt de luchthavenautoriteit van New York.

Vleugels
De Boeing 757 van American Airlines stond te wachten op goedkeuring voor vertrek naar Dublin, toen de vleugels van beide toestellen met elkaar in aanraking kwamen. Het Delta-toestel zou vertrekken naar Seattle op vlucht DL2503 en raakte de AA757.

Geen van de passagiers of bemanning raakte gewond. Beiden vluchten raakten door het ongeval vertraagd.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button