fbpx
IncidentenKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

KLM 737 keert terug naar Schiphol

Een Boeing 737-800 van KLM is woensdagavond kort nadat het was opgestegen teruggekeerd naar Schiphol vanwege een medisch noodgeval aan boord. Dat bevestigt een woordvoerder van de maatschappij tegenover Up in the Sky.

Medisch
Vlucht KL1481 was op weg naar Glasgow. Een woordvoerder van KLM zegt tegen Up in the Sky: “Vanwege medische redenen van een passagier is het vliegtuig teruggekeerd naar Amsterdam. Het vliegtuig is veilig en volgens de normale procedure geland op Schiphol.”

Vertraging
De passagier is van boord gegaan. Daarna is het toestel met vertraging alsnog vertrokken naar Glasgow.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button