fbpx
Frequente reizigersNieuws

Ryanair wil meer studenten trekken

Ryanair kondigt haar samenwerking met Erasmus Student Network aan. Studenten krijgen daardoor korting en gratis bagage.

Korting
De LCC wil meer studenten trekken en geeft daarom leden van het Erasmus Student Network vijftien procent korting en gratis check-in bagage. Daarnaast zet de maatschappij een community forum op waar studenten reistips kunnen delen. Tevens zullen er wekelijks reisaanbiedingen komen.

Verheugd
“We zijn verheugd om ons gloednieuwe Erasmus Student Network platform te lanceren, waarbij universitaire studenten in heel Europa een scala aan exclusieve vluchtaanbiedingen ontvangen, zoals gratis bagage en op maat gemaakte kortingen voor elk budget”, zegt Ryanair in een persbericht.

Wanderlust
“We zijn enthousiast om te zien dat dit nieuwe boekingsplatform live gaat, waardoor er veel reismogelijkheden voor Erasmus-studenten mogelijk worden gemaakt. Deze samenwerking is een game-changer voor jongeren met wanderlust die Europa willen ontdekken tijdens hun uitwisseling in het buitenland”, aldus João Pinto, president van Erasmus Student Network.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button