fbpx
Frequente reizigersNieuwsOnderwerpenVliegvelden

Uitbreiding Edinburgh Airport van start

Edinburgh Airport is begonnen aan de uitbreiding van de luchthaven, als onderdeel van het investeringsprogramma van 80 miljoen pond (87 miljoen euro).

Groei
Het vliegveld wil in 2021 16,5 miljoen passagiers kunnen verwelkomen. De South East Pier wordt flink uitgebreid om zes nieuwe gates te creëren. Ook de immigratie en douane worden uitgebreid en er komen nieuwe winkels en restaurants.

Druk
“We zijn de drukste luchthaven van Schotland en de snelst groeiende van het Verenigd Koninkrijk. We hebben deze zomer enkele zeer drukke periodes meegemaakt die we alleen goed aan kunnen pakken door deze investering”, aldus Gordon Dewar, CEO van Edinburgh Airport.

Zomer
De werkzaamheden moeten in de zomer van 2018 klaar zijn.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button