AirlinesFrequente reizigerNieuwsOnderwerp

American met groter vliegtuig naar Amsterdam

American Airlines zet volgend jaar een groter vliegtuig in op vluchten van Philadelphia naar Amsterdam. Zo meldt de website Routesonline.Groter
Voorheen vloog American Airlines met een Boeing B757 naar Amsterdam. Nu gaat de maatschappij de grotere Boeing B767 inzetten. Vanaf 25 maart 2018 wordt het toestel vervangen. Dagelijks vertrekt er één vlucht.

Nieuwe routes
Tevens kondigt de maatschappij nieuwe routes aan. Zo vliegt American vanaf 4 mei 2018 dagelijks van Chicago O’Hare naar Venetië (B787-800). Boedapest en Praag (B767-300) worden ook allebei vanaf 4 mei 2018 toegevoegd en worden zo met Philadelphia verbonden. Een andere nieuwe route vanaf Philadelphia is Zürich (B767-300) vanaf 25 maart.

Wijzigingen
American Airlines voert wijzigingen door in het vluchtschema. Zo wordt er één van de twee dagelijkse vluchten van New York naar Parijs opgeschort in het zomerseizoen. Vluchten vanaf Dallas naar Londen Heathrow worden voortaan gevlogen met een 3-class 777-200ER in plaats van de -300ER. De 777-200ER wordt ook ingezet op vluchten van Dallas naar Madrid en Parijs in plaats van de 787-9 Dreamliner.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.