IncidentenNieuwsOnderwerpVliegvelden

Honderden koffers KLM-passagiers achtergebleven

Honderden reizigers van KLM zijn op hun vakantiebestemming aangekomen zonder koffer vanwege een storing in het bagagesysteem van Schiphol. Dat bevestigen woordvoerders van beide partijen tegenover Up in the Sky.Achterblijvers
Op een groot deel van de vluchten op met name Europese bestemmingen die zondagmorgen zijn vertrokken is bagage achtergebleven op Schiphol, als gevolg van een storing in het bagagesysteem van Schiphol. “Deze zijn nagezonden op de eerste beschikbare vlucht. Het grootste deel van deze bagage is inmiddels verwerkt en nagezonden”, aldus een woordvoerder van KLM.

Storing
De storing duurde van zondagmorgen tot zondagmiddag. Een woordvoerster van Schiphol laat weten dat er verschillende onderdelen geleverd moesten worden om de storing te verhelpen.

Laatste koffers
Vandaag kunnen de reizigers de laatste koffers verwachten op hun bestemming, laat KLM weten.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.