AirlinesNieuwsOnderwerpProfessional

Royal Jordanian stuurt nieuwe A330F naar woestijn

Deze maand zou Royal Jordanian Cargo haar eerste Airbus A330 in vrachtuitvoering in ontvangst nemen. De maatschappij heeft echter besloten om het vliegtuig niet aan de vloot toe te voegen. De reden hiervoor is nog onduidelijk.

Eigenaar
Het 5,5 jaar oude vliegtuig, voorheen vliegend voor MasKargo en Turkish Cargo, vloog in het kleurenschema van Royal Jordanian Cargo via Shannon naar Marana in de Verenigde Staten. De leasemaatschappij DVB Bank is nu eigenaar van het toestel en moet op zoek naar een nieuwe huurder.

Vloot
Royal Jordanian Cargo heeft op dit moment één Airbus A310 in gebruik. Deze is regelmatig te zien op Maastricht Airport. Opvallend is dat deze A310 volgens diverse databases sinds 6 augustus niet meer heeft gevlogen. Ook heeft Royal Jordanian twee relatief nieuwe passagiers A330’s geparkeerd sinds vorig jaar.

Tags

Maurits Vink

Fotograaf. Maurits is daar waar vliegtuigen zijn, in of buiten Nederland. Hij is afgestudeerd in International Aviation Operations en studeert nu Crossmediale Communicatie. Maurits heeft ook interesse in marketing en grafische vormgeving.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close