AirlinesFrequente reizigerNieuwsOnderwerp

Delta helpt klanten via videochat

Klanten van Delta Air Lines kunnen voortaan videochatten met medewerkers vanaf de luchthaven van Washington. Dat schrijft de maatschappij in een persbericht.Persoonlijk
Reizigers kunnen voortaan via een beeldscherm contact opnemen met Delta vanaf Ronald Reagan Washington National Airport. “Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor video om met elkaar te verbinden in het dagelijks leven, daarom wilden we ook dit medium bieden aan onze klanten”, vertelt Charisse Evans, Vice President Reservations Sales en Customer Care. “Hiermee kunnen we de klanten helpen op een persoonlijkere manier.”

Schermen
Op de luchthaven hangen vijf interactieve schermen waarmee reizigers in contact kunnen komen met personeel van Delta. Er is ook een scherm lager opgehangen voor mensen met een beperking. Daarbij is een optie toegevoegd om te typen.

Test
De Delta Sky Assist is momenteel in een testfase. Als het bevalt dan blijven de schermen van Delta Air Lines hangen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.