IncidentenNaast het nieuwsNieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Vader en dochter verwijderd van vlucht – Video

Een vader en dochter zijn verwijderd van een vlucht van Frontier Airlines omdat zij zouden vloeken na een vertraging van acht uur. Dat meldt The Independent.

Vloeken
Eric Miller (70) en Whitney Miller (25) zouden afgelopen woensdag van Orlando naar St. Louis vliegen. De twee waren met elkaar aan het praten en gebruikten daarbij grof taalgebruik, toen de steward en stewardess van dienst dat opmerkten.

Verwijderd
“Is er een probleem? Moet u worden verwijderd van het vliegtuig”, vraagt de cabin crew. De twee reageerden: “Nee, we begrijpen niet wat er aan de hand is. Vertelt u ons alstublieft wat er aan de hand is.”

Bedreigd
Nadat de vader en dochter werden gevraagd het vliegtuig te verlaten filmde een passagier het voorval. Daarin zegt de flight attendant dat zij hen zou hebben bedreigd en de stewardess zegt dat ze de politie zou bellen.

Respect
Frontier Airlines zegt dat de vader en dochter zouden vloeken, zich niet respectvol zouden gedragen en een bedreiging voor de crew vormden. Het tweetal heeft hun geld terug gekregen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button