Naast het nieuwsNieuwsOpmerkelijk

Twaalfjarige van vlucht verwijderd door fout ouders

Een twaalfjarig jongetje werd uit het vliegtuig gezet door een fout van zijn ouders. Dat schrijven diverse lokale media.

Toeslag
Het jongetje reisde voor het eerst alleen. Hij zou van Cleveland naar Tampa gaan om zijn grootmoeder te bezoeken. De vlucht naar Tampa verliep zonder problemen, maar op de terugweg werd hij van boord gehaald omdat zijn ouders waren vergeten om de toeslag voor jonge kinderen te betalen.

Tickets
De vader en moeder van de jongen zeggen via een boekingswebsite de tickets te hebben besteld bij Frontier Airlines. Ze waren van mening dat ze de toeslag voor beide vluchten hadden betaald.

Bellen
De moeder spreekt van onbegrip over de luchtvaartmaatschappij. “Het ergste is dat Frontier Airlines niet eens contact met ons opnam. Onze zoon moest ons opbellen, maar hij heeft geen telefoon. Als ze ons hadden opgebeld om te laten weten dat er een probleem was met het ticket dan konden we de toeslag gewoon betalen”, aldus Desiree Ilg, de moeder van de jongen.

Excuus
De maatschappij zegt in een reactie haar excuses aan te bieden. Frontier zou pas nadat lokale media het voorval opgepikt hadden contact hebben opgenomen met de ouders.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button