fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Sparen met Avios in plaats van Punto bij Vueling

Het Vueling loyaliteitsprogramma Punto zal een naamsverandering ondergaan. Vanaf september 2017 heet het puntensparingssysteem van de Spaanse maatschappij Vueling Club. In plaats van Punto zal men Avios gaan sparen. Dit meldt het online frequent flyer magazine businesstraveller.com

Tarieven
De Punto’s die gespaard zijn zullen worden omgezet naar Avios. Voor elke Punto zal men negen Avios ontvangen. Leden van de Vueling Club zullen drie Avios ontvangen voor elke betaalde euro via het Basic tarief.

Premium
Voor elke uitgegeven euro via het Optima en Excellence tarief ontvangt elk lid vier Avios. Premium leden (40 enkele vluchten of 20 retourvluchten) ontvangen dubbele Avios. Leden
kunnen de vluchten volledig betalen met Avios, inclusief belastingen en toeslagen. Hiermee is Vueling de enige in Europa.

IAG
Zodra het programma actief gaat, zullen ook de leden van de British Airways Executive Club, Iberia Club en de Avios Travel Rewards Programme (allen toebehorend aan de IAG groep) over en weer gebruik kunnen maken van de gespaarde Avios.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button