fbpx
Nieuws

Time-lapse Friday: Oshkosh vanuit een B-29

Vandaag is het weer vrijdag en dus is het weer tijd voor de wekelijkse Time-lapse Friday! In de video van vandaag een video vanuit een Amerikaanse B-29. Dit toestel is onder andere bekend doordat het de eerste atoombommen boven Japan wierp. Er zijn bijna 4000 B-29’s gebouwd, maar tegenwoordig vliegen er nog maar twee.

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.
Back to top button