fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Orkaan Harvey zorgt voor veel vluchtuitval

De orkaan Harvey zorgt in de VS voor veel uitval van vluchten. Met name op Houston Airport worden veel vluchten aan de grond gehouden.

Houston
Volgens de flightaware miserymap zijn er tot zaterdagavond in de VS bijna 2700 vluchten geannuleerd. Een veelvoud daarvan heeft vertraging. Op het vliegveld van Houston is in de ochtend lokale tijd een landingsverbod afgekondigd dat rond vier uur Nederlandse tijd weer opgeheven werd. Meer dan honderd vluchten zijn geannuleerd.

Het kleinere Corpus Cristi International heeft vanaf vrijdagmiddag het vliegveld geheel gesloten. United, AA en Southwest hebben alle vluchten van en naar die luchthaven tot maandag geannuleerd. Andere vliegvelden in de buurt zoals Austin International verwachten veel vertragingen.

KLM
KLM heeft de vlucht naar Houston op zaterdag geannuleerd. Passagiers die 25 en 26 augustus zouden vliegen kunnen hun ticket omboeken of geld terugkrijgen. Dat geldt voor reizen naar Houston Intercontinental, Houston Hobby, Austin en San Antonio.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button