Naast het nieuwsOpmerkelijk

Passagiers bang na tornado-aankondiging

Een piloot van United Airlines kondigde vlak voor take-off aan dat de route een tornado zou kruisen, waarop de reizigers bang werden. Dat schrijft NJ.com.

Tornado
De piloot zei op het begin van de vlucht dat ze door ‘verschrikkelijke stormen, inclusief tornado’s’ zouden vliegen. De passagiers werden ongerust en moesten door een stewardess gerust worden gesteld.

Turbulent
Passagier Pamela Kent reisde met haar dochter Jessica en vertelde NJ.com dat de piloot boos klonk. Tevens zou hij hebben gezegd dat de reis erg turbulent zou worden. Daarna liep hij naar de cockpit en sloot de deur.

Veiligheid
United Airlines zegt in een reactie dat ze haar crew en passagiers nooit in een situatie plaatsen waarin het onveilig is om te vliegen. “De veiligheid van onze passagiers staat altijd op nummer 1.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close