fbpx
Frequente reizigersNieuwsOnderwerpenVliegvelden

Luchthavens Houston nog dagen dicht

De luchthavens van Houston, George Bush International en Hobby, blijven nog zeker tot en met donderdag dicht. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft dat besloten vanwege de grote hoeveelheid verwachtte regen de komende dagen door tropische storm Harvey. Maandag werd nog onderzocht of later op de dag de eerste vliegtuigen weer konden vertrekken vanaf George Bush.

Annuleringen
Vanuit Nederland vervallen de komende dagen de Houston-vluchten van KLM en United. In totaal zijn er door de storm al meer dan 12.000 vluchten in de Verenigde Staten vervallen. De komende dagen komen er naar verwachting nog duizenden annuleringen bij.

Nep
Op internet circuleren ondertussen foto’s van een ondergelopen vliegveld met geparkeerde vliegtuigen. De foto’s blijken nep te zijn. Het zijn bewerkte plaatjes van klimaatorganisatie ClimateCentral van La Guardia Airport bij New York. Hierin is aangegeven hoe het gebied eruit zou zien rond 2100 met een zeespiegelstijging van enkele meters.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button