fbpx
AirlinesOnderwerpen

Eurowings neemt crew aan voor uitbreiding

De budget dochter van Lufthansa, Eurowings, neemt 600 crewleden aan om de groei van de vloot te kunnen bemannen. Dat bevestigt het management aan luchtvaart nieuwsmedium ATWOnline.

Nieuw
De maatschappij zoekt extra 200 piloten en 400 flightattendants voor de 20 nieuwe A320 toestellen die van airberlin geleast worden. Daarnaast kondigt het management ook aan tijdelijke flightattendant-contracten om te zetten in vaste contracten.

Uitbreiden
Eurowings is een maatschappij met lagere kosten binnen de Lufthansa groep. Het moederbedrijf wil Eurowings snel uitbreiden en heeft daarvoor bijna zestig A320’s van airberlin geleast. De deal werd gemaakt voordat airberlin in surseance van betaling kwam. Behalve short- en medium-haul vliegt de budgetcarrier ook op enkele long-haul routes. Uitbreiding hiervan staat al een tijdje stil. Er is in Duitse media nu wel speculatie dat Lufthansa nog een deel van airberlin wil kopen om deze routes uit te breiden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button