fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Cathay Pacific van EU naar Hongkong met A350

Cathay Pacific start met non-stop vluchten van Brussel, Kopenhagen en Dublin naar Hongkong met een A350 in 2018.

Vraag
Deze nieuwe routes beantwoorden volgens de maatschappij de vraag van klanten voor directe vluchten naar deze populaire steden. Daarnaast geeft het Europese passagiers gemakkelijk toegang tot belangrijke bestemmingen in Azië en de Southwest Pacific, aldus Cathay.

Opties
“Wij zijn erg blij om de enige directe vluchten tussen Hongkong en Brussel, Kopenhagen en Dublin aan te bieden. Dit zijn allemaal fantastische bestemmingen en die zijn erg aantrekkelijk voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers wereldwijd. We hebben naar de behoefte van onze klanten voor meer opties en meer flexibiliteit geluisterd en hebben gereageerd door directe luchtverbindingen met deze geweldige steden te maken,” aldus Rupert Hogg, CEO van Cathay Pacific.

Vloot
De vloot van de maatschappij is gemiddeld vijf jaar oud. De drie nieuwe routes zullen worden gevlogen met een Airbus A350-900. Alle vluchten naar Brussel, Kopenhagen en Dublin zijn uitgerust met Wi-Fi aan boord.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button