AirlinesOnderwerp

Delta weer direct van Atlanta naar Shanghai

Vanaf juli 2018 vliegt Delta weer rechtstreeks van Atlanta, de grootste hub, naar Shanghai. Dat meldt Airlineroute. De vlucht wordt dagelijks uitgevoerd met een Boeing 777-200LR. Er moet vanuit de overheid wel nog toestemming worden verleend.

Shanghai
Shanghai is de grootste hub van China Eastern. Delta heeft een minderheidsaandeel in de Chinese carrier. Delta verbindt per 20 juli 2018 de grote hubs dus weer met een directe vlucht. De route werd ook non-stop uitgevoerd tot 2012. Daarna maakte Delta een stop op Tokio Narita. De vlucht Tokio – Shanghai komt te vervallen.

Vanaf de Amerikaanse westkust vliegt Delta ook op de grootste zakenstad van China. Er gaan vluchten vanuit Los Angeles en Seattle. De vierde verbinding van Delta tussen de VS en Shanghai is de route vanuit Detroit.

Stoelen
De 777LR van Delta is uitgerust met 37 lie-flat bedden in 1-2-1 opstelling. Daarachter bevinden zich 36 Delta Comfort+ stoelen met een pitch van 35 inch. Tenslotte zijn er 218 normale economy stoelen met een 31 tot 32 inch pitch. Alle economystoelen staan in de -tegenwoordig luxe- 3-3-3 opstelling.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button