fbpx
Naast het nieuwsNieuwsOpmerkelijk

EasyJet opent pop-up hagelslagcafé

Over enkele weken opent easyJet de deuren van een Hollands pop-up café in Londen. In Café van der Sprinkles draait werkelijk alles om hagelslag.

Hagelslag
Wist je dat wij Nederlanders per jaar meer dan 14 miljoen kilo hagelslag eten? Volgens easyJet is de delicatesse ook een van de redenen dat Nederland zo hoog scoort op de lijst van gelukkigste landen ter wereld, namelijk op de zesde plaats. Reden genoeg voor easyJet om er iets mee te doen.

Meesterwerken
Om de ervaring zo echt mogelijk te maken heeft easyJet samengewerkt met een Nederlands bureau voor toerisme en conventies. Zodra de vliegtuigdeuren van het zoete café opengaan begint de reis voor de Londenaren. In het Sprinkles Café kunnen bezoekers allerlei zoete lekkernijen bestellen uit het DIY sprinkle menu waarbij broodjes volledig gepersonaliseerd worden. Het is zelfs mogelijk om een broodje hagelslag te bestellen in de vorm van je favoriete Nederlandse meesterwerk, zoals Van Gogh’s Zonnebloemen. Naast deze eetbare kunstwerken worden er ook schoonheidsbehandelingen gegeven met de chocolade hagel.

Opening
Bezoekers mogen gratis naar binnen als zij een foto op social media delen met #SprinklesCafé en eenmaal binnen maken ze kans op een vlucht naar Nederland. Het Café van der Sprinkles is open van 22 tot en met 24 september van 11.00 tot 19.00 op vrijdag en zaterdag en op zondag tot 17.00 op Leicester Square in Londen.

Pop-up stores
Het is niets nieuws dat een luchtvaartmaatschappij een pop-up store opent. Zo heeft KLM er inmiddels al drie geopend in Antwerpen, New York en San Fransico. Deze pop-up stores hadden als doel om meer naamsbekendheid te creëren voor de luchtvaartmaatschappij.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button