AirlinesNieuwsOnderwerp

Nieuwe service BA om connectie te halen

British Airways introduceert een nieuwe service om ervoor te zorgen dat premium passagiers hun connectie halen.

‘Premium Transfer Drive’
De service heet ‘Premium Transfer Drive’ en brengt passagiers op Heathrow Airport rechtstreeks naar het volgende vliegtuig tijdens het overstappen. Business Class en First Class passagiers kunnen hier gebruik van maken, maar ook passagiers die Silver en Gold ‘Executive Club’ status hebben.

Stressvol
British Airways houdt bij welke passagiers hun connectie dreigen te missen. Vervolgens krijgt de cabin crew een melding zodat ze de passagiers kunnen informeren. ‘Een connectie missen is één van de meest stressvolle situaties die passagiers kunnen ervaren’ zegt Carolina Martinoli, director of brand and customer experience.

Verbetering
British Airways investeert 400 miljoen pond in ‘Club World’ met de nadruk op verbeterde catering en slaapervaring. Op Heathrow zijn de afgelopen tijd diverse verbeteringen geopend zoals een nieuwe check-in area en verbeterde lounges.

 

Tags

Maurits Vink

Fotograaf. Maurits is daar waar vliegtuigen zijn, in of buiten Nederland. Hij is afgestudeerd in International Aviation Operations en studeert nu Crossmediale Communicatie. Maurits heeft ook interesse in marketing en grafische vormgeving.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close