fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Delta non-stop van Indianapolis naar Parijs

Delta vliegt vanaf mei komend jaar in samenwerking met Air France-KLM non-stop tussen Indianapolis en Parijs Charles de Gaulle. Volgens Delta zijn zij daarmee de eerste Amerikaanse airline die zonder tussenstop vanaf Indianapolis naar Europa vliegt.

Honderd
Vanaf Indianapolis, de hoofdstad van Indiana, vliegt Delta naar dertien andere bestemmingen. Vanaf de hub van Air France-KLM hebben de Amerikaanse passagiers de keuze uit meer dan honderd directe bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Dagelijks
“Deze nieuwe route is een uitstekend voorbeeld van de kracht van onze trans-Atlantische joint venture,” zegt Dwight James, bij Delta verantwoordlijk voor de Trans-Atlantic. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER, met 25 stoelen in de businessclass, 29 in comfort plus en 171 in economy. In het zomerseizoen is de frequentie dagelijks, de rest van het jaar wordt drie keer per week gevlogen.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button