AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Delta non-stop van Indianapolis naar Parijs

Delta vliegt vanaf mei komend jaar in samenwerking met Air France-KLM non-stop tussen Indianapolis en Parijs Charles de Gaulle. Volgens Delta zijn zij daarmee de eerste Amerikaanse airline die zonder tussenstop vanaf Indianapolis naar Europa vliegt.

Honderd
Vanaf Indianapolis, de hoofdstad van Indiana, vliegt Delta naar dertien andere bestemmingen. Vanaf de hub van Air France-KLM hebben de Amerikaanse passagiers de keuze uit meer dan honderd directe bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Dagelijks
“Deze nieuwe route is een uitstekend voorbeeld van de kracht van onze trans-Atlantische joint venture,” zegt Dwight James, bij Delta verantwoordlijk voor de Trans-Atlantic. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER, met 25 stoelen in de businessclass, 29 in comfort plus en 171 in economy. In het zomerseizoen is de frequentie dagelijks, de rest van het jaar wordt drie keer per week gevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close