fbpx
IncidentenOnderwerpenVeiligheid

Defensie haalt Nederlandse toeristen Sint Maarten op

Defensie haalt zondag de Nederlandse toeristen van Sint Maarten op met twee Hercules-transportvliegtuigen. Er is plek voor 280 passagiers.

CuraƧao
De toeristen worden naar CuraƧao gevlogen. Vanaf daar kunnen zij weer terug naar Nederland. Aan het begin van de avond (Nederlandse tijd) moet iedereen daar veilig zijn aangekomen. Dat zegt NOS-verslaggever Marjolein Hogervorst, die ter plaatse is op het eiland.

Vliegveld
Twee dagen geleden concludeerde Defensie met een Dash-patrouillevliegtuig dat het vliegveld nog bruikbaar is. Op Twitter roept de Koninklijke Marine toeristen op niet massaal naar het vliegveld te komen.

Aantal
Het is niet precies bekend hoeveel Nederlandse toeristen er op Sint Maarten zijn. Reisorganisatie TUI zou ongeveer veertig toeristen op het eiland hebben zitten.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button