AirlinesFinancieelFrequente reizigerOnderwerp

Airberlin stopt met vluchten Caribisch gebied

Het failliete airberlin stopt met de vluchten van Düsseldorf naar het Caribisch gebied. Dat schrijft de maatschappij op haar website.

Retour
airberlin vloog op Curaçao, Cancun, Havana, Varadero, Punta Cana en Puerto Plata. Nu stoppen deze routes. Reizigers die na 15 augustus hebben geboekt, kunnen het geld kosteloos terug krijgen. Passagiers die het ticket voor die datum hebben gekocht kunnen de ticketprijs niet terug vragen. airberlin raadt passagiers aan contact op te nemen met de touroperator voor verdere informatie.

Long-haul
Iets meer dan een week geleden maakte airberlin bekend dat de long-haul vluchten gecanceld worden vanaf 25 september. Hieronder zitten routes naar Abu Dhabi, Chicago, Los Angeles, Boston en San Francisco.

Excuus
De maatschappij biedt haar excuses aan voor de annuleringen. De reden zou een reductie in de long-haul vloot zijn waardoor de routes niet meer uitgevoerd kunnen worden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button