AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Ryanair voert Frankfurtvloot op tot 10

Ryanair zet drie extra toestellen op de basis Frankfurt Main, waarmee het totaal op tien komt. Komende zomer zijn er 34 nieuwe routes.Passagiers
Ryanair verwacht 6 miljoen passagiers per jaar te vervoeren vanaf het grootste vliegveld van Duitsland. Dat zijn er 1,2 miljoen meer dan het jaar ervoor. Op het kleinere Frankfurt Hahn verwacht de maatschappij ook nog eens een miljoen mensen. Daar staan vijf vliegtuigen die op 43 routes naar dertien landen vliegen.

Lagere prijzen
We zijn blij met de drie extra toestellen op Frankfurt Main”, zegt de commerciële topman van Ryanair, David O’Brien. “Dit jaar zullen er nog 4,7 miljoen passagiers vervoerd worden door Ryanair via beide Frankfurt-vliegvelden. Klanten kunnen voor hun wintertickets rekenen op lagere prijzen. Ook hebben we het zomerschema online gezet. Daar zijn 81 routes vanaf Frankfurt, waaronder 35 nieuwe.”

Nieuwe routes
Onder de nieuwe routes vanaf Frankfurt Main zijn onder andere dagelijkse vluchten naar: Barcelona, Athene, Glasgow, Lissabon, Madrid, Manchester, Milaan Bergamo, Valencia en Venetië.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.