Overig nieuwsProfessional

Virgin krijgt slotpaar Heathrow terug van Aegean

Virgin Atlantic krijgt een verhuurd slotpaar op Heathrow terug van Aegean Airlines. De Griekse maatschappij stopt met de dagelijkse route Larnaca – Heathrow. Dat melden Cypriotische media.

Huurkosten
Aegean huurt voor de vlucht een dagelijks slotpaar van Virgin Atlantic. De huurkosten zouden te hoog worden om de vlucht nog rendabel uit te voeren. Aegean kijkt naar andere Londense vliegvelden voor de vlucht. Vanaf komend winterseizoen staat de vlucht niet meer in de boekingssystemen.

Slots
De schaarse slots gaan terug naar Virgin Atlantic. Dat betekent dat de maatschappij, of partner Delta, een nieuwe route op kan zetten of een bestaande route vaker uit kan voeren.

Direct
Enige maatschappij die overblijft met een directe vlucht tussen Heathrow en het Cypriotische Larnaca is British Airways, die 14 keer per week vliegt. Ook de andere Londense vliegvelden zijn met directe vluchten verbonden mer Larnaca.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.