Bedrijven uitgelichtNieuws

Met 40% korting achter de schermen van Schiphol

– ADVERTENTIE –
Beleef Schiphol van heel dichtbij, nu met 40% korting!

Heb je altijd al willen weten hoe onze luchthaven werkt? Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Schiphol is feitelijk een stad in het klein. Zou je deze stad van heel dichtbij willen beleven? Dat kan, met Schiphol Behind the Scenes! Nu via Up in the Sky met maar liefst 40% korting!

Dat buiten en om de luchthaven veel gebeurt, laat de Schiphol Behind the Scenes tour zien. Deze multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. Beleef Schiphol van heel dichtbij!

Luchthaven Schiphol
De luchthaven Schiphol verwelkomt jaarlijks tientallen miljoenen mensen, die naar Schiphol komen om te vliegen, vliegtuigen te bekijken, te ontspannen, te shoppen, of om te werken. Er komt best een hoop bij kijken om vliegtuigen te laten vliegen. Laat je verrassen, en ontdek hoe Schiphol werkt en wat er allemaal bij komt kijken om al die miljoenen passagiers af te handelen.

De Tour
De Schiphol Behind the Scenes tour laat zien wat er allemaal gebeurt op een luchthaven. De Schiphol Behind the Scenes multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. De tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto’s op schermen in de bus getoond, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt, maar kom dat zelf maar ervaren en: Beleef Schiphol van heel dichtbij!

Actie voorwaarden:
* Lezers van Up in the Sky kunnen met 40% korting deelnemen aan de tour
* Niet in te wisselen voor contant geld
* Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen
* Geldig t/m 31 december 2017
* Geldig voor maximaal 4 personen
* Tickets te boeken via www.schipholbehindthescenes.nl met de actiecode 2017UP

Tags

Gerelateerde artikelen

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!