fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegvelden

Air Corsica: nog een route naar Brussels Chaleroi

Air Corsica maakt bekend nog een route toe te voegen vanaf Brussels South Chareloi; de nieuwe route gaat naar Calvi. De vluchten worden vanaf 3 juli 2017 tot 28 augusutus 2018 uitgevoerd. Elke dinsdag zal een A320 vliegen tussen de vliegvelden. Met de drie bestemmingen die Air Corsica aanbiedt zullen in totaal 24.000 extra plaatsen beschikbaar zijn voor zomer 2018 tussen Corsica en België.

Tevreden
De Corsicaanse luchtvaartmaatschappij vliegt sinds maart vanaf Brussels South Charleroi Airport naar de bestemmingen Ajaccio en Bastia. De maatschappij is tevreden over afgelopen periode en deelt dan ook mee dat de lijnen ook vanaf 28 maart 2018 tot begin januari 2019 weer actief zullen zijn. “Wij zijn heel tevreden over onze komst naar Charleroi Airport, de resultaten overstijgen onze verwachtingen met een bezettingsgraad van meer dan 83%,” aldus Hervé Pierret, directielid van Air Corsica.

Competitief
“Dankzij de samenwerking met onze vrienden van Brussels Chaleroi kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden tegen een bijzonder competitieve prijs. Dit zou de nu al dynamische uitwisselingen met Corsica nog intenser moeten maken. Onze slagzin vat de volledige ambitie van dit project samen: de banden tussen België en Corsica nog meer aanhalen, zodat we tantu vicine worden, echte buren.” Dit meldt de ceo, Philippe Dandrieux.

Ying de Jong

Redacteur. Ying heeft altijd al wat met vliegtuigen en de organisaties die met luchtvaart te maken hebben. Daarom is ze ook Aviation Operations gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam en levert ze bijdragen aan Up in the Sky.

Gerelateerde artikelen

Back to top button