fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

Delta rechtstreeks van Amsterdam naar Los Angeles

Delta heeft in haar zomerschema voor 2018 een nieuwe verbinding met Schiphol opgenomen. De maatschappij vliegt vanaf 16 juni 2018 vier keer per week tussen Amsterdam en Los Angeles (LAX). Delta zet op de route een Boeing 777-200LR in. Ook komen er drie vluchten per week tussen Parijs en LAX.

KLM
Vlucht DL78 vertrekt wekelijks op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 12:00 uur lokale tijd vanuit Los Angeles. De aankomsttijd in Amsterdam is de volgende dag rond 8:00 uur in de ochtend. Later die dag om 15:35 uur vertrekt DL79 terug naar Amerika. De route wordt uitgevoerd in samenwerking met KLM, dat met wekelijks veertien vluchten (twee per dag) een lijndienst onderhoudt naar de Amerikaanse stad. KLM biedt momenteel dagelijks een vlucht om 10:00 uur en 12:45 uur.

Vluchten
Delta vlucht momenteel van Amsterdam naar Atlanta, Boston, Detroit, Minneapolis, New York JFK, Newark, Portland, Salt Lake City en Seattle. Voor deze vluchten worden structureel Boeing 767’s en Airbus A330’s ingezet. Vorige maand kwam Delta nog meerdere dagen met de 747 op Schiphol. Dit was voor het laatst vanwege de uitfasering van het type.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button